Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на "клеясала" подгревна свещ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.beta-tools.bg/960kpc.html

Аз ползвам това. Върши уникална работа. Имам го почти 3 години. Досега не е късал свещ а е развил поне 100 и не само на алфи а и на много по капризни и проблемни коли.
    Като гледам и в момента е вече за без пари
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

А аз като гледам предишните мнения, май е най-добре да изчакам и на пролет да си направя една разходка до Варна

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
        А аз като гледам предишните мнения, май е най-добре да изчакам и на пролет да си направя една разходка до Варна
        Абсолютно, и на Иво добавката върви най-добре в комплект с Иво, аз поне не бих се наел да пипам нещо, което причинява такива кошмарни проблеми, късат се, макар, че и още докато почне да се усуква ти се подкосват краката. Ъъъ... П..ка ходи при еб.ч, карта ходи при играч, а колата си иска Иво
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          http://www.beta-tools.bg/960kpc.html

Аз ползвам това. Върши уникална работа. Имам го почти 3 години. Досега не е късал свещ а е развил поне 100 и не само на алфи а и на много по капризни и проблемни коли.
          Като гледам и в момента е вече за без пари
          Е ти има за какво да го имаш, ма на мен примерно за къв ... ми е.

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
          Кат искаш да видиш Иво, лятос му се обади, сега ходи дето ти казах. Дизели основно правят и малко преди Коледа ходих да ми сменят и на мен една свещ. Оставих колата и си я взех след работа готова, с чисти ръце 20 лева за свеща, за работа няма да ти кажа колко, щот съм на друга "тарифа"
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Свещите се късат като не са сваляни от 10 години, нормално е, ако ги сменяш на 2 години както попринцип трябва да се прави, няма да има проблеми, иначе ако се накиснат предварително няколко часа и после премерена сила леко буташ без резки движения си става на всяка 1 кола, лично баща ми ги сваля на няколко коли и съм гледал и е нямал проблеми до сега. Иначе винаги има шанс на някоя кола ако не са сменяни много години 10+ метала се е меко казано запоил и няма как да се отвие.
            Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Working...
            X